2023-01-06 30 浏览
🔖 大围616烧肉就场主打黑毛和牛,佢地嘅和牛封存45天就可以提供到最高级享受比顾客,我超级推介! 💬 首先餐厅职员会简单介绍酱汁同埋佢地餐厅牛肉嘅特色,基本上佢地嘅套餐可以话极为丰富,第一系刺身5款,全部厚切超新鲜,特别拖罗品质超高,跟住就有沙律,成个沙律足料,加左黑醋好开胃,里面自己仲有烤牛肉! 💬 今次试左佢地主打嘅西冷薄烧,果然名不虚传,油花靓到爆灯,职员仲好好帮我地烧埋,叫我地要包寿司饭同埋点蛋汁食,其他肉类都系好高质,肉眼上盖好嫩,横隔膜超浓味同埋要慢慢咀嚼,封门柳腌制都好入味但唔会功高盖主! 💬 另外仲有一个炒饭,炒饭好大碗而且材料落好多绝对唔孤寒,总括而言真系好丰富嘅一顿晚餐,超级满足,好推介庆祝生日或者纪念日!