2021-01-25
【黄店推介 -任食边炉点锅@旺角🍲】🐷🐷💭呢排天气开始转凉,最啱就系去打边炉啦!今晚就去咗呢间位于旺角嘅任食边炉,咁先喂得饱我地几只为食猪仔架嘛🤗🐷🐷💬假日任饮任食2小时 (折后$230), 双拼+$20呢间边炉汤底好正唔求其, 拍得住出面懒系养生嘅台式边炉, 我地拣左海鲜喇沙,同养生虫草花鸡汤, 特别系喇沙汤好浓加左几次上汤都仲好够味, 食牛肉海鲜就岩晒! 汤底入面有十几只蚬同几只虾, 而虫草花鸡汤就有好浓药材味, 同大量虫草花同鸡肉~至于野食嘅款式都唔少, 肉类热烈推介猪腩片, 牛舌, 超薄又好食, 肥牛同鸡髀肉🍗都唔差, 小食就唔少得炸午餐肉, 油炸鬼同埋黄金鱼皮, 仲有炸紫菜响铃都好特别!! 叫辣汤嘅就一定要试鸭血!! 仲可以试佢地自家制手工饺同多款面类, 例如波菜面, 墨鱼汁面等等, 送汤一流, 系略嫌海鲜类少左啲, 最吸引嘅班片卖晒🥺可能太多人啦! 不过每枱都送海鲜拼盘, 而且喇沙汤底本身又有海鲜, 所以都好满足, 最终食到捧住个肚走!! 场内冇雪糕甜品, (🐷咁唯有食多几碟肉啦!!) 但有汽水同纸包果汁任饮, 啤酒另外加钱!
🐷🐷💬假日任饮任食2小时 (折后$230), 双拼+$20