2019-04-12
有时两个人咩都想食就会拣放题,因为食物多选择,一个价钱食到好多唔同种类嘅食物铁人大盛应该新开冇几耐,见到上网有介绍 好似几吸引 。餐厅入到去有个位系可以夹公仔,即系你可以食下玩下咁。 啱晒情侣或一家大细。食放题一般我都会食刺身寿司先,呢度刺身寿司都好多选择,而且摆盘几靓,都尚算新鲜。 三文鱼腩、油甘鱼、带子、甜虾、荣螺及赤贝等。烧物都有好多选择,多到试唔晒。 首先叫咗葱花牛卷, 调味唔错但系老咗少少。烧带子大大只,带少少牛油味。 鳗鱼好肥美 ,大大件, 酱汁够多,不过有少少骨。 鹅肝多士忍唔住叫四件, 鹅肝好大块,不过佢系炸嘅方法煮,唔系煎嘅,下面配块多士,就冇咁油腻。叫咗个蚬汤,蚬几鲜甜,呢个唔错。黑松露鱼柳,黑松露味好香,鱼够林,煎得几香,呢个推介。食餐放题我都好钟意食甜薯, 所以叫咗一份嚟食, 甜薯味道冇得输。炸物都系放题啲叫,叫咗炸天妇罗虾同炸蚝,炸得金黄香脆。最后已经食到饱饱,但系都不忘食番个雪糕,系哈根大师。其实我食放题又唔系食得好多,只不过食物多选择,可以食多啲种类,其实都抵。
铁人大盛应该新开冇几耐,见到上网有介绍 好似几吸引 。
烧带子大大只,带少少牛油味。
鳗鱼好肥美 ,大大件, 酱汁够多,不过有少少骨。
叫咗个蚬汤,蚬几鲜甜,呢个唔错。
黑松露鱼柳,黑松露味好香,鱼够林,煎得几香,呢个推介。
炸物都系放题啲叫,叫咗炸天妇罗虾同炸蚝,炸得金黄香脆。
最后已经食到饱饱,但系都不忘食番个雪糕,系哈根大师。