2022-07-19
今日放工又去揾好嘢食啦,俾我发现有间装修几唔错嘅Cafe😍一于去试吓啦!在门口见到take away coffee 都只系$25, 仲平过Starbucks!可惜晚上唔想饮咖啡,怕晚上瞓唔着🥹唯有下次再试!食物方面,同朋友分别拣咗crab & burrata cheese pizza 同埋 boston lobster pasta! 龙虾意粉正常发挥,龙虾肉非常鲜甜,有多膏!意粉份量都几多,我哋两个女仔最后食唔晒😂😂 店员好细心咁俾咗个龙虾钳我哋开龙虾,原来佢个龙虾钳入面都有好多肉😍至于pizza,个人觉得比意粉更加好食!佢个饼底好薄同脆!上面又有蟹肉,三文鱼子😍每样配料嘅味道都非常夹😍 餐厅嘅装修非常啱大家嚟打卡,而且佢嘅楼底好高,坐得耐又唔会赶人走,环境好舒服,过了一个好chill嘅晚上😍