2024-03-10
$198 一位有肉蟹套餐好彩有同朋友嚟食,因为要两位起的。套餐包括七种海鲜( 店家会拣时令新鲜嘅海鲜俾你) ,今次我哋有得食大大只嘅肉蟹,个蟹钳非常巨大食得好爽快。店家仲提供海鲜所需烹饪嘅时间,海鲜唔会过熟,熟到恰到好处! 海鲜有沙白、鲜虾、圣子、鲍鱼 鲍鱼、花甲 、 鲩鱼片同埋肉蟹。 食完海鲜其实已经好饱好满足😌当中鲜虾非常新鲜,上枱时候还在郁动😳六种火锅配料 可以自由选择,选择种类很多,蔬菜类菇类肉类丸类都有。 我哋试咗佢嘅自家制鲜虾云吞,肉类试咗佢嘅黑毛猪肉,牛肉。 二人份量啱啱,唔会太少,亦唔会太多食唔晒。 牛肉味道香浓。自家制云吞太大粒,虾肉新鲜🥰🍤食到差不多,服务员会拿出芫荽鸡蛋等食材帮忙烹调 海鲜粥底😆 粥底非常鲜甜,虽然好饱,但系都系忍唔住不停食😆因为粥底实在太好味了😉而且金黄色好吸引 🤩呢间海鲜火锅粥底非常抵食! $198 每位已经食到好多食材
好彩有同朋友嚟食,因为要两位起的。
呢间海鲜火锅粥底非常抵食! $198 每位已经食到好多食材