2024-08-08
两日极端酷热,又黄色暴雨,真系要入商场过过冷河,凑凑台式半自助午市套餐超抵$78起,一个人都可以黎个小火锅♥️ 自助吧前菜、酱料、水果仼拎。午餐半价加配茶饮,推介大红袍燕麦奶茶三分甜,燕麦粒粒有咬口,代替珍珠又可以自我感觉健康良好。是日主角:宝岛慢煮蕃茄牛肉小火锅,落雨天特别好食,茄汤香浓有加迷迭香,慢煮牛肉我俾十分,入味又软嫩,啖啖都系幸福!配饭同乌冬都得,套餐有台式鸭血,卤豆腐,肉燥杂菜,卤水蛋(炸皮的!)自助吧今日有杏鲍菇同香辣冻鱼皮,重点系仼食卤肉饭,热辣辣新鲜煲起,卤肉汁好多肉碎,咸甜适中捞饭一流。今日水果有台湾芭乐、哈密瓜、西瓜,好甜好新鲜。跟餐有甜品:红豆奶冻、菠萝冰沙,好解暑,食完饱饱有番力。K11 Art Mall 凑凑啲梳化位有cushion垫腰坐得劲舒服,仲要播lounge music 🎶 系我杯茶。