2023-04-19 51 浏览
近排成日去元朗,食咗好多间餐厅都好唔错,今次去食韩式cafe—terrace in seaside 😍最钟意佢嘅食物味道好卖相又靓,环境又舒服,好relax 。牛面肉蛋包饭,牛嘅份量惊人,唔敢相信呢个饭一个人可以食晒,佢牛肉带啲牛筋,好易咬好好味,现场会切开个蛋,好正,入面嘅饭唔系用白饭,而系有蕃茄味嘅炒饭,非常有诚意。芝士炒辣鸡都好好味,重口味嘅朋友一定会钟意。入面有好多件鸡,肉质嫩滑又够入味,仲有好多吸晒啲汁嘅杂菜,当然唔少得年糕👍🏻士多啤梨窝夫,极力推介窝夫,唔怕肥嘅朋友一定要试,大大份嘅窝夫加上劲量嘅cream,上面仲有士多啤梨,真系好满足,两个人争住食😆而饮品方面都好多选择,燕麦奶咖啡都好香,适合对奶敏感嘅朋友仔。而我就饮好特别嘅蓝色Aqua Bomb水漾奶昔,贪佢够靓啱晒打卡😍估唔估到系咩味?原来佢系香蕉奶昔,好好饮,上面仲有一大旧cream,啱晒我。