2023-07-18 101 浏览
七彩凉拌沙律❤初时叫呢个沙律完全系0慨念佢系点样样,但一食入口,好好好好食,如果你中意酸甜得黎带点清新,呢个真系大推~ 沙律酱口感好滑嫩夹埋香脆可口既印度小饼同入口即溶既豆丸子,口感同味道都好丰富! 必点~🥰Butter chicken + 原味乳酪😍怕Spicy既朋友可以另叫一碗原味乳酪,乳酪可以中和返个咖哩,重点系,口感酸甜又够厚实,令香料味十足咖哩既味道更加突出! Garlic naan 再夹埋鸡肉同咖哩,2个人share岩岩好~ 😋Momo chicken 呢到既momo系炸既,香脆得黎肉汁都仲keep住,而且配埋佢地有小小spicy既酱汁,食起上黎够哂野味!🤪白饭😍第一次食印度既白饭,系一条条好幼,好好好弹牙,而且我地再捞小小咖哩 + 乳酪食起上黎口感好creamy! 个肚仲有位既可以叫碗黎share!❤Mango Lassi🥰🥰嘅质感好浓稠细滑,芒果味好香仲有食到粒粒芒果,酸酸地够哂清新开胃,仲可以中和返咖喱嘅辛辣。味道亦唔系死甜。