2025-01-03
DeepSea 石榴特饮呢款包含住石榴汁、梳打、七喜,颜色出到嚟都几靓,仲有支口可爱嘅小猫匙羹系侧边,打卡一流!1人餐精选餐汤今次佢嘅精选餐汤系三文鱼,三文鱼份量唔少,仲有啲鱼片同洋葱,饮落鱼味都几多都唔错~什菜沙律🥗佢嘅沙律用咗酸酸甜甜嘅醋,到成个胃口都开晒🙌🏻生蚝2只佢嘅人餐饱咗两只生蚝,两款唔同嘅生蚝,店员好细心咁提醒我哋边款要食先,有淡味食到浓味(。・ω・。)ノ特别要赞佢嘅生蚝说得非常之够冻,保持住蚝嘅新鲜🩷🩷仲要呢排听好多关于生蚝嘅食物中毒新闻,本身有少少担心,但系食落反而有惊喜!干净得来又新鲜❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥牛油煎大虾2只两只大虾都剪得啱啱熟,虾肉非常弹牙👍👍美国安格斯肉眼肉眼我哋要咗五成熟,不过我哋都想熟少少,店员都好细心咁帮我哋再烧耐少少~变咗做六成熟🤣祝虽然肥高多咗啲啲,但系佢其他部份都味道唔错,又牛味~特别要赞嘅系佢嘅配菜,佢嘅薯角食得出系自家制,仲有炸镬嘅蒜片同沙律,食嘅时候有唔同嘅口感🫶🏻
DeepSea 石榴特饮
1人餐
精选餐汤
什菜沙律🥗
佢嘅沙律用咗酸酸甜甜嘅醋,到成个胃口都开晒🙌🏻
生蚝2只
牛油煎大虾2只
两只大虾都剪得啱啱熟,虾肉非常弹牙👍👍
美国安格斯肉眼