2024-08-23
>>Menu 好多选择 主食竟然有拣乌冬<<>> 必试吞拿鱼盖饭 |牛油果香蕉奶昔<<🥢🥢好chill +嘢好食 = 回访率90% 🥢🥢 咁热梗系要食下鱼生饭下下火❤️ 叫咗两种「盖饭」我都超钟意!⭐️Aloha Poke 鲣鱼酱油 x 海带的香气夹杂著粟米的甜味,仲有紫洋葱、木鱼丝增添咗咯嚓咯嚓嘅口感,蟹籽x芝麻更系点睛之笔~⭐️ Prawn Poke弹牙虎虾仁x油子沙律酱搭配车厘茄同枝豆,又系另一番滋味~同样衬咗紫菜丝、木鱼丝、黑白芝麻~⭐️如果要点小食,一定要叫炸蟹钳,饱满又鲜味~️⭐️ 饮品嘅话超推介牛油果香蕉奶昔&柚子梳打,用半熟香蕉制唔会太甜,又有牛油果香;柚子梳打饮落超爽PS 唔一定要拣沙律底,可以拣冷面(令成道菜食落超级爽口)或者半半(寿司饭、沙律菜双重滋味) ;⭐️⭐️⭐️⭐️无加一⭐️⭐️⭐️⭐️🏷️ Poke bowl $88-$98 各加$20追加三文鱼豆腐海带味噌汤、前菜、饮品(牛油果香蕉奶昔&柚子梳打另加钱)
>>Menu 好多选择 主食竟然有拣乌冬<<
>> 必试吞拿鱼盖饭 |牛油果香蕉奶昔<<