2021-11-07 722 浏览
由于每次经过都好多人,都系抱著博一搏嘅心态去呢间餐厅。点知一去到就即入得。幸运!食咗大toro 加吞拿鱼蓉丼饭定食!!!我食黎就食左鱼蓉先,鱼蓉系食得出鱼味,平时食开呢个价位嘅丼饭,鱼蓉真系比较少有鲜味,所以合格有余,另外有五块大toro ,好肥美呀,不过朋友又系嫌佢唔够厚身同大块啦😂但我自己觉得呢个价钱算系咁啦,又唔系好食到有筋。当食完toro 再食鱼蓉就觉得鱼蓉好流啦😂无对比无伤害,建议返都系由最普通嘅食上去就无失落感啦😆呢间餐厅CP 值算高,又有茶碗蒸(但我觉得落得唔够鲣鱼汁同固体感重,可能食惯水感重嘅茶碗蒸同重鲣鱼汁味,今次个蒸碗蒸就唔系我杯茶,但一定唔系唔好食,只系我个人喜好),, 面鼓汤加小食,都系198蚊。加上,比我事后发现可以转赤腊饭….所以我点都要再encore😎呢间餐厅。P.S. 佢可以加钱加toro 份量,但我觉得唔加都好够,因为真系会几漏,正常女仔食哂成个定食会好饱好漏😁😁

食咗大toro 加吞拿鱼蓉丼饭定食!!!