2019-10-14 236 浏览
今晚约左朋友食晚饭,就选择左系旺角区,因为大家都方便坐车回家。上网👀揾下有咩好食...见到有间楼上铺嘅日本餐,查看食评都几好,而且看食物照片质素都有些水准,应该都唔会中伏挂,虽然价钱都唔算平,但都想去试下当晚入到去唔算太多客人,环境舒服,起码唔会好嘈同有些座位好迫等问题服务态度都好殷勤先来个小食我嘅至爱✍🏻烧鸡泡鱼干🐡虽然份量系少左d,但系火喉烧到刚刚好唔会干争争,仲系淋淋地好软身✍🏻韩国海胆好新鲜✍🏻活烧元贝食得出鲜同甜,连汁都比我饮埋✍🏻免治鸡肉棒是自家制,配埋生鸡蛋食是日本正宗食法👍🏻✍🏻蟹膏多士一上枱已经闻到好香,未食已经流晒口水,可惜蟹糕烧得比较干身左✍🏻明太子鸡翼普普通通冇咩特别✍🏻义烧乌冬是唯一今晚最令我失望嘅菜式,因为义烧又厚又嚡最后饱住个肚都要叫左个菠萝雪葩食总括来说我们二人都是食左一千松d,都唔算太贵,值得推荐👍🏻👍🏻

服务态度都好殷勤

✍🏻韩国海胆好新鲜

✍🏻活烧元贝食得出鲜同甜,连汁都比我饮埋

✍🏻免治鸡肉棒是自家制,配埋生鸡蛋食是日本正宗食法👍🏻

✍🏻明太子鸡翼普普通通冇咩特别

✍🏻义烧乌冬是唯一今晚最令我失望嘅菜式,因为义烧又厚又嚡

最后饱住个肚都要叫左个菠萝雪葩食

• 烧鸡泡鱼干