2023-09-17 49 浏览
一大班朋友聚会,想食任饮任食,朋友推荐呢间餐厅有好多套餐,啱晒大胃王,所以黎试下😎我地一行几人叫左晚市满足餐,只系四百几一位,但好多野食🥰🥰我地可以拣金汤酸菜鱼一份、或者麻辣鸡煲任食,或者麻辣鸭血毛血旺任食,估唔到前菜都咁多野食👍仲要可以食足180分钟👍我地拣左麻辣鸭血毛血旺,麻麻辣辣,鸭血又有弹性,真系啱晒班男人🤣至于火锅,我地拣左虫草花椰子花胶汤,汤底鲜甜又滋养,正😚😚仲有牛牛拼盘可以任叫,包括安格斯牛小排、手切牛颈脊、极上牛肉等,牛味浓,加上任叫,真系好满足🥰海鲜拼盘都好正,有龙虾🦞、蚝🦪、虾🦐、青口等,全部海鲜都好新鲜,食落肉质紧致,好味😋另外仲有好多送酒小食、冰镇鲍鱼、刺身拼盘等,大家挂住食,都唔记得影相。餐厅仲有自制熊仔樽冷泡茶同埋有Now TV 足球赛事到凌晨两点,班男人下次都想再黎食🥰结论:系一间非常适合聚会嘅餐厅,好多野食啊🥰🥰餐厅名称:新南苑私房菜餐厅地址:尖沙咀宝勒巷3-7A号万事昌广场2楼1号舖

我地一行几人叫左晚市满足餐,只系四百几一位,但好多野食🥰🥰

结论:系一间非常适合聚会嘅餐厅,好多野食啊🥰🥰

餐厅名称:新南苑私房菜
餐厅地址:尖沙咀宝勒巷3-7A号万事昌广场2楼1号舖