2019-11-06 1060 浏览
一间秘鲁crossover日本菜,第一次食环境waiter都好nice😗waiter 知你第一次去会好细心咁介绍个menu会推介佢觉得边样野好食比你听芒果汁配牛 - 呢个唔记得左咩名呀,因为见到隔离枱叫左,友人好想试就叫左一碟,佢系要牛加汁再夹啲配料一齐食,酸酸地咁好开胃,朋友仲好钟意食最黎叫多左一碟😊 .Oyster - 蚝就唔洗讲唔😂好正,呢只就海水味重啲既Maguro Nuevo - 入面包左吞拿鱼牛油果,但最重要系加埋个汁,出面应该好少会加呢个汁,佢系好食,但我未去到觉得好特别🤣 .Tuna & watermelon tartare - 我好钟意食呢个,脆脆地加上啲西瓜吸晒啲汁食好特别,但系要注意唔食wasabi 既朋友仔就要谂下叫唔叫好啦 因为佢个汁系有wasabi 味,朋友因为唔钟意食wasabi 所以佢食左一啖就益晒我比晒我食La Causa - 佢系有只虾加下面有薯蓉,原来叫一份佢会黎3碟,啲薯蓉都几好食😋 .间餐厅服务真系好好,如果生日佢地会成间店既waiter 同你唱生日歌再帮你影张即影即有送比你嫁,好有心,同埋成间店都系外国人,气氛好好,隔离枱啲外国人都会祝福埋一

Oyster - 蚝就唔洗讲唔😂好正,呢只就海水味重啲既

间餐厅服务真系好好,如果生日佢地会成间店既waiter 同你唱生日歌再帮你影张即影即有送比你嫁,好有心,同埋成间店都系外国人,气氛好好,隔离枱啲外国人都会祝福埋一份🥰 .