餐厅: 韓大叔大排檔
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-05-13 78 浏览
最近揾到呢间韩国嘢好吸引好正宗咁 今日去开铜锣湾就book位试吓 一坐低店员就俾左d 韩式小菜我地有泡菜 、大豆芽、海带好开胃韩大叔酱油拼盆 有酱油蟹 酱油虾 鲍鱼 蛋 全部都系韩国入口 放心食用 酱油味道丰富 海鲜新鲜 蟹唔算大只 但入面既肉好澎湃 虾就又大只又入味好贴心配埋必备紫菜拌饭夹埋一齐食好好味 酱油三文鱼 店员话有新出既酱油三文鱼 所以我地都试埋 三文鱼加埋佢自己本新既油脂 食落会再丰富d 都一样好味食完酱蟹好岩饮番d 热野暖下胃 所以叫左韩式传统锅物 即系雪浓汤 好足料 有三大旧牛肉 同罗白 饮落汤好香浓 而且完全唔洗调味芝士王样排骨 猪肋骨有先烤过 但唔会干晒 一入口肉汁好丰富酱汁酸酸甜甜加埋芝士真系好惹味火山芝士熔岩饭都系铁板上 店员话最好将鸡蛋浆煮熟前同炒饭拌匀所以我哋快快手拌匀咗先 拌匀之后既炒饭充满著芝士丝、鸡蛋同泡菜非常juicy饭底仲有少少饭焦添荔枝真露梳打女仔饮一流 好易入口 朋友叫左益力多烧酒 仲俾左个韩韶禧烧酒杯佢搞到佢以为自己同女神饮紧酒咁 好搞笑
最近揾到呢间韩国嘢好吸引好正宗咁
今日去开铜锣湾就book位试吓

一坐低店员就俾左d 韩式小菜我地
有泡菜 、大豆芽、海带
好开胃

火山芝士熔岩饭
都系铁板上
店员话最好将鸡蛋浆煮熟前同炒饭拌匀
所以我哋快快手拌匀咗先
拌匀之后既炒饭充满著芝士丝、鸡蛋同泡菜
非常juicy
饭底仲有少少饭焦添

荔枝真露梳打
女仔饮一流 好易入口

朋友叫左益力多烧酒
仲俾左个韩韶禧烧酒杯佢
搞到佢以为自己同女神饮紧酒咁 好搞笑
  • 韩大叔酱油拼盆
  • 芝士王样排骨