2013-02-19
喺大本型行黎行去, 最后拣左呢间试下..大慨8点左右啦.. 唔驶等位.. 不过同隔离枱都几近..睇住餐牌都好难拣.. 有餐有散叫.. 样样都好吸引咁..我地就拣左:SET DINNER - 有杂菜汤, 烟三文鱼凯撒沙律, 地中海式海鲜饭散叫 - 海鲜拼盘, 小食拼盘, 露荀蟹肉天使面汤同沙律不过不失, 跟住黎个海鲜拼盘, 有2只蚝, 4只翡翠螺, 一堆蚬, 4只青口, 烟三文鱼3大片餐牌原先系写有海虾, 不过落单时待应话今日冇虾, 其他野会补返多啲比我地, 又, 原先想叫生蚝拼盘, 点知今日冇..估唔到个海鲜拼盘佢比左2只我地..先食生蚝, 虽然细只, 不过好好味, 好甜,螺都几好食, 不过有粗沙, 蚬同烟三文鱼都好食, 青口我唔食的, 味道如何我唔知...总括呢个拼盘都OK, 侍应都好细心, 比个中碟我地用, 又拎左个大碗比我地载壳,食完又会同我地换碟..跟住就黎饭同天使面..先试个面, 好creamy好入味, taste good!!个饭就比天使味冇咁浓味, 都几好食, 都算足料, 有鱼块大虾蚬肉同青口,我地食到一半先叫个小食拼盘, 等左一阵就黎左啦..有wasabi味春卷(唔记得
大慨8点左右啦.. 唔驶等位.. 不过同隔离枱都几近..
睇住餐牌都好难拣.. 有餐有散叫.. 样样都好吸引咁..
我地就拣左:
散叫 - 海鲜拼盘, 小食拼盘, 露荀蟹肉天使面
汤同沙律不过不失,
又, 原先想叫生蚝拼盘, 点知今日冇..
估唔到个海鲜拼盘佢比左2只我地..
先食生蚝, 虽然细只, 不过好好味, 好甜,
螺都几好食, 不过有粗沙,
蚬同烟三文鱼都好食, 青口我唔食的, 味道如何我唔知...
食完又会同我地换碟..
跟住就黎饭同天使面..
我地食到一半先叫个小食拼盘, 等左一阵就黎左啦..
有wasabi味春卷(唔记得捞左咩馅, 一咬阵wasabi味就攻上黎)
有肉肠片, 食落好似同红肠冇乜分别..
有一个好似咸水角形状的薯丝馅饼, 呢个几好食,
仲有烧带子, 呢个我冇食到..
食埋个拼盘真系饱哂, 叫埋餐茶好满足,
男人就总共饮左3杯大hoegaarden, 由开始饮到尾,
最后我地回气时候, 店员送左2粒朱古力比我地,
不过好甜, 但系就为我个纪念日画上完满句号
总结, 食物可口, 服务满意, 价钱就.. 我地食左咁多野, $750左右, 自己判断抵唔抵, 我就觉得好满意喇~
P.S. 由于好肚饿关系, 相片欠奉