2022-12-07 1109 浏览
想食早餐 但放假又迟左少少起身 所以就睇下会唔会揾到食Brunch既地方😎 Brunch Club & Supper环境有少少古旧感觉 但整体布置都英国风 同铜锣湾闹市区完全格格不入 好似慢活左Mix Grill $118 份量非常大份 似足英式早餐 都包含好多野食 有2只蛋(仲可以拣点整)muffin 烟肉 鸡胸 猪肉肠 火腿 蘑菇 蕃茄 茄汁豆 薯饼 一个餐满足哂好多愿望😎 咁多肉类 岩哂食肉兽呀~整体上味道正常 唔太油腻 不过就冇太大惊喜 但有满满既满足感Chocolate Banana Smoothie $52Smoothie打得细滑 有朱古力味之余 饮落都有阵阵香蕉味 令到整体唔会太滞 仲有一种清新既感觉 而且材料饮落都新鲜 略嫌有少许过甜 但$52嚟讲 就唔太值🥹呢度坐得好舒服 唔会有限时 冇人会赶客走~ 岩哂同三五知己上黎吹水😙

Mix Grill $118

Chocolate Banana Smoothie $52