2024-08-04 6826 浏览
食物质素系唔差,系好食,但服务真系有待改善今日叫unlimited feast prime,限时120分钟,佢食物有分starter & dessert用app落单,main dish就人手落单我地order完第1 round main dish,等左30分钟都未黎,我地以为煮得慢,叫定第2 round先。再过左15分钟都未黎,有d迟过我地入黎既客都上晒菜,于是我地催单啦,个侍应话我地只系落左1次单,我地话唔系㖞,你同我地落单架㖞 ,个侍应坚称我地揾左佢落左一次单,都算啦,唔漏都漏左,补叫啦。最后搞到我地第一堆main dish系入座后约1小时后先到,咁得返半小时可以再落order。同埋拣餐前,应该同客讲定有咩食物系今日无货,而唔系落order先同我地讲无八爪鱼,又无北寄贝,咁我地未必会叫最贵个餐,呢度俾人感觉系好不诚实。因为剩返半个钟就last order,咁咪叫多少少,最后都系漏,漏到想补叫个app限时收左,咁唯有同返侍应讲仲有蛋糕叫左未到,个侍应话我地又无落单,个下真系嬲左,叫佢俾返order list睇下我地叫左咩,想check返究竟漏左几多野无黎。之后有个侍应放返件蛋糕俾我地
食物质素系唔差,系好食,但服务真系有待改善

因为剩返半个钟就last order,咁咪叫多少少,最后都系漏,漏到想补叫个app限时收左,咁唯有同返侍应讲仲有蛋糕叫左未到,个侍应话我地又无落单,个下真系嬲左,叫佢俾返order list睇下我地叫左咩,想check返究竟漏左几多野无黎。之后有个侍应放返件蛋糕俾我地,但我地坚持check单,发觉佢地唔只落漏单,叫左个d亦无黎。

总括就系话食2小时,但食物等左好耐都未上菜,人手落order系成日漏单,用app落单又漏食物。纵然食物好食都无用,服务真系好差,真系食到一肚气。
2024-08-04
  • 伊比利亚橡果黑毛猪