#cassiegosheungshuipo-瘦编今日要去一去深水埗黄金广场整电脑,一去到真系吓死,爆多人!啲人又唔肯留系家中抗疫,跑哂出黎,瘦编整完快快手医个肚就闪人!💪🏿-速食除左快餐之外,充满香港风味嘅鱼蛋河当然都系选择之一!系长沙湾道随便拣左一间茶餐厅食,但无谂过都好有惊喜。依间潮味苑职员好有礼貌,普通一碗鱼蛋河只需要$30。🤩-而我就拣左至爱嘅墨鱼丸河($38)加杯热菜蜜($6),一上菜好惊喜,除左墨鱼丸同河粉,仲有大量紫菜、萝白、葱,厨师放左好多料,好丰富,味道都唔错,正常发挥,墨鱼丸够弹牙,唔会太粉。👍🏿-味道评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4) 抵食评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4) 回购评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4) -➡️ 潮味苑 (深水埗)📍 深水埗长沙湾道254-258号亚洲大厦地下A舖-IG: @cassiecwy/ cassiegetfatFB: @cassiegotravel
#cassiegosheungshuipo
味道评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
抵食评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回购评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️ 潮味苑 (深水埗)
📍 深水埗长沙湾道254-258号亚洲大厦地下A舖
IG: @cassiecwy/ cassiegetfat