逸东酒店𥚃面有个food court,你可能未必知道,𥚃面仲有好多选择,咖喱、牛扒、乌冬、汉堡、丼饭、泰菜、越菜、住家饭等等,试过丼饭同乌冬都未如理想,今次试呢间新店就一试爱上,以后嚟又多个选择。🥢星级手切牛汤米粉(小)$73 ⭐️⭐️⭐️⭐️如果你钟意食生牛肉,就一定要试呢个星级手切牛,呢款牛系生嘅,就好似越南生牛肉河咁,不过呢度嘅汤唔会太滚,所以牛肉唔会浸熟,但我觉得生生地几好味,牛味浓口感软熟而且一啲都唔肥,一碗有成6、7块牛,好抵食,米粉弹牙烟韧,一碗小嘅份量刚适合女士,如果唔想食米粉,都可以转白饭或者菜底。🥢葱油广岛蚝+竹蔗茅根水 ⭐️⭐️⭐️⭐️+ $19转套餐,有一个小食同一杯饮品,我想食葱油广岛蚝(3粒),所以要额外+ $13,广岛蚝真系整得好好味,口感滑溜到似生蚝,蚝味重无雪味,大大只好饱满,下次嚟要加码先够喉。一人共消费:$108

🥢星级手切牛汤米粉(小)$73 ⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢葱油广岛蚝+竹蔗茅根水 ⭐️⭐️⭐️⭐️