2016-10-21
中式既叉烧肠 鲜虾肠 大家就食得多喇!潮州肠粉有无人食过呢?除左食物 依间小店员工同客人就好似一家人咁😆专卖潮州食物既餐厅唔多 今次系元朗见到有就帮衬下小店🍻我都系第1次食潮式肠粉😂#潮式肠粉 $40 卖相好靓 成朵花咁 肠粉都几滑 里面有生菜 芽菜同虾亁仔 有几重口感!个芡汁食唔出咩味 唔咸唔甜唔酸唔苦🙊#潮式醉香鸡 试左一啖个汁😭强劲酒味😭不过又几香既 钟意酒既朋友会几钟意😂鸡皮都几滑 但鸡肉就略嫌唔够滑身 肉无乜酒味 #潮州反沙芋 铺头送比客人食💃依d真系小店先有既人情味 我以为会好甜 因为之前系酒楼食过 食到我即刻觉得有糖尿病😂但依个又唔多 食多几旧都仲得 最多只系滞滞地😎#潮州炸豆腐 必食推介💃我第1次食到咁好食既炸豆腐👍个皮劲脆 豆腐唔系滑 系绵绵地嫁 几惊喜!一d都唔油腻👍..潮式肠粉 (元朗)元朗凤翔街69号建辉大厦地下5号舖
#潮式肠粉 $40 卖相好靓 成朵花咁
肠粉都几滑 里面有生菜 芽菜同虾亁仔 有几重口感!个芡汁食唔出咩味 唔咸唔甜唔酸唔苦🙊 #潮式醉香鸡 试左一啖个汁😭强劲酒味😭不过又几香既 钟意酒既朋友会几钟意😂
鸡皮都几滑 但鸡肉就略嫌唔够滑身 肉无乜酒味 #潮州反沙芋 铺头送比客人食💃依d真系小店先有既人情味 我以为会好甜 因为之前系 酒楼食过 食到我即刻觉得有糖尿病😂但依个又唔多 食多几旧都仲得 最多只系滞滞地😎 #潮州炸豆腐 必食推介💃
我第1次食到咁好食既炸豆腐👍个皮劲脆 豆腐唔系滑 系绵绵地嫁 几惊喜!一d都唔油腻👍 .
潮式肠粉 (元朗)
元朗凤翔街69号建辉大厦地下5号舖