2021-05-23 882 浏览
成班housewarming 又唔想麻烦人煮最好就系叫到会! 朋友𠮶头都无几间餐厅有人就话不如试下哩间到会! 其实有几个之前堂食过话好食 难得佢叫够钱连运费都唔洗 更系要试下!🧐我地差唔多11个 叫人头𩠌啦 一人拣d 但样样想食好似再嗌多左d 1) 必叫的乌头 本身叫一条 但有个坚持要两条 (佢话佢包底) 的确 大家都抢食条鱼 因为出面真系食唔到佢整得咁好食 元朗乌头系人都知无泥味 但大部分都整到干 得佢整到鱼肉鲜滑 有黄油!有黄油!有黄油!🤩2) 大卤水鹅片 好高质 卤水甘香又唔死咸 兼有鹅油香味 有个㗎己冷都话食过咁多间最好食!唔夸张 又系最快清既𩠌3)卤水拼盘 一班人费事谂食咩就最岩 咩都有 成座山咁高 佛心价 好睇好味 仲想点🤣4)咕噜虾球大大只 似用新鲜菠萝 都唔奇 因为佢铺都有卖菠萝 下次堂食问下 5)店员推介吊桶仔 话而家时令 但佢连胆食都好刺激 有朋友被喷😄 虽然好鲜甜但大家食要小心d!其他都好正 好推介比而家唔方便出街食野既群组 但因为我地即日落单 可能难安排车 都迟左少少到🤏🏿... 不过送到嚟都仲好热 味道又好好 试到好多特式野 所以挨下饿都抵(店员都有keep
成班housewarming 又唔想麻烦人煮
最好就系叫到会! 朋友𠮶头都无几间餐厅
有人就话不如试下哩间到会

其他都好正 好推介比而家唔方便出街食野既群组 但因为我地即日落单 可能难安排车 都迟左少少到🤏🏿... 不过送到嚟都仲好热 味道又好好 试到好多特式野 所以挨下饿都抵(店员都有keep住update我地 值得赞)

虽然成班人食咩都好开心 但有好野食的确会锦上添花🌸 希望迟d齐人再战堂食啦🙏🏿

• 盐焗乌头
  • 盐焗元朗乌头