过江龙新加坡著名黑松露薯片到香港啦,系希慎广场开设分店,严选优质上等薯仔🥔为原料,纯天然冇添加,100%手工烹制及made in 🇸🇬!我就买左原味同巴拿马芝士味道,另外仲有蜜糖味可供选购,一打开包装袋,离远都会闻到好浓郁既黑松露味道,原味就更加浓厚既黑松露香味,巴拿马芝士就有芝士既咸香味道,呈现波浪纹既薯片,面头洒上香草🌿mint的味道,入口香脆无比,带出松露的香浓风味,独特芳香,松脆惹味,愈食愈上瘾!包装袋更附有食物锁链封上,就唔会漏气,贴心的设计! 💖除左门店,仲可以系网上选购,十分方便!🚗+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊

💖除左门店,仲可以系网上选购,十分方便!🚗

+++++++++++++++