2021-09-03
新派酒吧🍸,仲要系米芝莲名厨主理🌟明炉老火汤-第一次喺酒吧饮汤, 精选卤水双拼 - 卤水鹅肉、卤水鸡$138鹅肉系比较多人推介,结实入味,肥瘦均匀,炸豆腐香滑吸味。但系,小编一个人唔想只食鹅怕食济,就叫埋卤水鸡,都几嫩滑,相对鹅肉少啲卤水味。潮式炒米粉$88看似平凡嘅菜式,其实系几大碟,不过我呢个大胃王竟然食得哂,系因为整体够镬气但唔会太油腻。配料又几多元化,有虾仔、XO酱虾米、鱿鱼同炒蛋等等, 口感丰富,而米粉炒得够干身。 Kobe$128 Signature drink, Tequila, Strawberry Puree , syrup,strawberry liquear, cream , milk 价钱比一般酒吧贵少少,但喺望住铜锣湾广阔嘅景色饮酒,都几chill 。侧面系士多啤梨泡沫,酒精浓度可以调教。
第一次喺酒吧饮汤,
精选卤水双拼 - 卤水鹅肉、卤水鸡$138