2024-03-07 302 浏览
香港人好钟意食和牛🥩日式火锅放题店牛気就可以俾钟意和牛嘅牛魔王大快朵颐。佢哋嘅放题有分Level 3-6唔同价钱,呢日我食嘅就系Level 5,120分钟可以任食澳州极上和牛同海鲜👅👅希慎广场嘅分店环境都几阔落企理。而家like牛气社交平台仲送御守,有金钱/爱情/健康版本,既可以收获丰富美食又可以收获祝福🧧澳州极上和牛+海鲜放题🥩澳州极上和牛、日本九州和牛肩胛肉眼、澳州谷饲黑安格斯牛、SRF美国极黑牛、特选牛小排、PRIME美国肩胛肉眼、谷饲牛肩肉、牛舌、牛骨髓澳洲和牛以及其他肉类都系任食。和牛肉质紧致啲,唔会太油,我就钟意牛肩胛,非常腍滑😋😋牛骨髓呢度都有得食,超大条,口感滑捋捋几正。Level 5或以上嘅套餐可以任食九州和牛肩胛肉眼可以擦餐劲😏🍗日本赤鸡鸡爽肉、精选鸡腿肉、特选豚肉🍤原只鲍鱼、日本帆立贝、花胶、青口、大海虾、墨鱼滑、脆鲷鱼片、爽脆水鱿、挪威三文鱼刺身海鲜选择好多👏🏻鲍鱼烟韧,不过同昆布汤唔系好夹,帆立贝大大只,脆鲷鱼片唔错,口感爽脆,朋友特别推荐大海虾🙌🏻非常大只同弹牙。🥬丸类、蔬菜自助区有不同丸类,唔同款式入面都有唔同馅爆出嚟💦好似蘑菇忌廉、咸蛋黄等等。🍢熟食自助
澳州极上和牛+海鲜放题
🍗日本赤鸡鸡爽肉、精选鸡腿肉、特选豚肉

🥬丸类、蔬菜
🍢熟食
自助区有几款熟食,最特别系有我至爱够烟韧嘅烧卖🤪🤪同埋好多款式嘅关东煮。

🥤饮品
除咗罐装饮品估唔到仲有部咖啡机🤣可以冲好多款咖啡☕️

🍦甜品
而家做紧草莓粉红祭,有好多款草莓甜品,好似卷蛋、大福、白玉丸子等,仲有纽纹软雪糕,雪糕加上草莓干酸酸咪咪好解腻😙😙
人均消费:$440
推介指数(10分为满分):8分

2024-03-04
$440 (早餐)