呢几年好多香港人都选择去澳门玩我就选择香港消费 ᯣ.ᯣ去唔到澳门但都可以食澳门嘢嫁啫- ̗̀ ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ ̖́-传统?米芝莲?祖传?- ̗̀ ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ ̖́-有呢啲字眼仲唔即刻冲去食?♪~(´ε` )落住雨都冲去食 ꒦ິ^꒦ິ 变左落汤鸡好彩店员够 𝔫𝔦𝔠𝔢 比一叠纸巾我地抹干啲衫同袋 仲有推介咩野好食同抵食ᙏ̤̫͚ᙏ̤̫͚锦好既员工 请问边度仲有? ⸝⸝⸝⸝◟̆◞̆♡ ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 招牌猪扒包 $𝟜𝟛(一份)可以拣半份或一份 又可以拣多洋葱定少洋葱 猪扒多到个包都摆唔晒 多汁包又脆猪扒又多 果然系招牌 ˊᵒ̴̶̷̤ꇴᵒ̴̶̷̤ˋ虾籽金钱肚捞面 $𝟝𝟙❀必吃虾籽面❀用鹅蛋制作 ⚆_⚆以人手用竹压 面条口感弹牙 冇碱水味 仲连续四年荣获澳门米芝莲 (ͼ̤͂ ͜ ͽ̤͂)✧ 真系必食加上超多虾籽 每啖都有浓浓既虾籽味 我同男朋友都甚为惊讶 ໒꒰ྀི•ू⁼̴̶̤̀༥⁼̴̶̤́•ू ꒱ྀི১꙳•₊˚ 捞面又得 汤面又得 虾籽面浸落汤度 又变左虾籽汤 好多食法 ⍢⃝ 盖仔招牌吉列猪扒蛋捞饭$𝟝𝟟猪扒既份量都算多 ๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘ 可以惦咖喱汁或者甜豉油鸡蛋既煮法都可以自己拣 我拣咗太阳蛋有猪扒有两只太阳蛋配埋饭 饱到我同男朋友
呢几年好多香港人都选择去澳门玩
我就选择香港消费 ᯣ.ᯣ去唔到澳门但都可以食澳门嘢嫁啫
有呢啲字眼仲唔即刻冲去食?♪~(´ε` )

落住雨都冲去食 ꒦ິ^꒦ິ 变左落汤鸡

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰
招牌猪扒包 $𝟜𝟛(一份)

虾籽金钱肚捞面 $𝟝𝟙
❀必吃虾籽面❀

盖仔招牌吉列猪扒蛋捞饭$𝟝𝟟
鸡蛋既煮法都可以自己拣 我拣咗太阳蛋
有猪扒有两只太阳蛋配埋饭 饱到我同男朋友差啲食唔晒 ⺣̤̬︎︎

笼仔墨鱼饼四粒$𝟙𝟠
跟餐叫小食所以先咁平
唔怪得知店员特别推介 墨鱼饼既外围全部都炸到好脆 内𥚃系弹牙爽口 ᵒ̤̑ ₀̑ ᵒ̤̑无谂过冻咗都锦脆锦好食

笼仔腩汁生菜$𝟙𝟠
跟餐叫小食所以先咁平
无谂过生菜用个蒸笼去装住 可爱可爱໒꒰ྀི •ૢ⚈͒ ·̫ ⚈͒• ꒱ྀི১

葡式樽仔咖啡 $𝟙𝟙(热)
英文写𝔠𝔞𝔯𝔞𝔪𝔢𝔩 𝔠𝔬𝔣𝔣𝔢𝔢 可以自己拣加唔加糖或者奶 原来葡式嘅咖啡系呢个味道 好香好滑易入口⸝⸝っ·̫ •⸝⸝

养生黑桑花茶 $𝟡(热)
女士必点 ₍ᐢ..ᐢ₎♡
黑桑椹有滋阴补血 生津润肠 预防脱发的功效