油麻地站一出,就见到有间转角小店大排长龙,唔同年龄层嘅顾客都有。❣️大吃大喝❣️系最近好多人推介嘅三文治外卖专门店,主打超厚又爆馅嘅三文治,超多款式选择。除咗三文治之外,仲有盐酥鸡、手抓饼、手撕鸡饭等菜式,净系睇门面嘅菜单都睇到花多眼乱,唔怪得咁受欢迎💗𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥👍 劲芫茜滑蛋三文治将芫荽加入三文治,都真系好少见嘅配搭。滑蛋炒得好好,又Creamy又有蛋香,加埋超厚嘅白面包,每一啖都超有层次感。我仲私心加咗羽衣甘蓝,呢个配搭一百分❣️👍 芋泥肉松三文治呢个配搭充满咗台式感觉,芋泥微甜带弓芋头香,咬落仲有少少芋头粒。而肉松份量一啲都唔少,入口松脆,满口肉松香。加埋一齐好夹,而且份量一啲都唔孤寒,大满足😳👍 盐酥鸡盐酥鸡即叫即炸,一拎到手已经闻到超香,忍唔住要偷食几粒。酥香嘅外皮微辣,入面鸡肉嫩滑有肉汁,一啖一粒唔小心就食哂成包。📍大吃大喝 @guzzlehk 油麻地窝打老道9-11号荣德大厦西翼地下A2-A3号舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥
👍 劲芫茜滑蛋三文治