招聘中
薪金面议
21天前
薪金面议
21天前
餐厅: 譚仔三哥米線 (得寶商場)
资讯:

2019-06-27 269 浏览
好耐冇食米线今日特登过嚟食过桥米线听日过嚟见面就安排我哋入座见佢哋都几忙下,我仲叫佢俾杯水我,店员嘅态度都几好,明明好忙都吾会有燥底既感觉,嘢食上菜速度都算快。因为真系好肚饿,不过平时会点一人一个米线,但今日歌个女仔,点解过桥米线就多啲𩠌两个女仔食都好够,同埋佢个份量好多,米线永远都食唔晒,再点埋个柠檬茶佢嘅柠檬茶茶味好够,在点啊个皮蛋,小小麻辣酱汁捞埋个米线一齐食好惹味,太耐冇食过谭仔三哥啦,挂住佢呢度嘅土匪鸡翼,估唔到呢跟三哥嘢食嘅水准保持得几好,

好耐冇食米线今日特登过嚟食过桥米线
听日过嚟见面就安排我哋入座