2021-01-29
依家好多餐厅都做紧晚市外卖优惠, 朋友介绍话呢间居酒屋做紧超抵既外卖, 寿司刺身卷物外卖半价, 而沙律炸物都有八折! 我拣左佢做我既晚餐!去到餐厅, 选择都几多, 有各式丼饭, 小食, 沙律炸物, 梗系唔少得刺身寿司我就叫左一几款食物火炙带子左口鱼黑松露沙律: 一打开个盒就觉得好抵食, 因为佢劲足料, 有好多粒带子, 仲要系几厚身, 左口鱼份量都多, 味道都好有水准, 折完只系$54, 真系好抵!炸鱿鱼配他他汁: 鱿鱼炸得够香脆, 外面既炸粉唔会好厚, 沾埋个他他汁, 味道配合得几好刺身&寿司: 叫左几款半价寿司同刺身(三文鱼刺身, 赤海虾刺身, 吞拿鱼腩寿司, 油甘鱼寿司, 鳗鱼寿司, 三文鱼籽寿司, 海胆寿司, 火炙左口鱼) 整体刺身&寿司都好新鲜, 其中赤海虾刺身好爽口, 火炙左口鱼既油脂感好丰富, 海胆同吞拿鱼腩都系值得推介!呢一餐食咁多野都唔洗$300, 真系性价比超高, 已经心思思下星期再食
朋友介绍话呢间居酒屋做紧超抵既外卖,
我就叫左一几款食物