2021-11-13
生日遇著喺闲日,想食返餐好啲,咁啱见到如心酒店间餐厅「Café Circles」有二人同行一人收费嘅生日优惠,就去咗试~ 去到第一印象喺楼底好卡高,装修唔错,环境阔落,坐得舒服! 我哋六点半入座,估唔到闲日𠵱个钟数都咁多人,睇嚟大家都觉得好抵~ 食物嘅选择好多,质素都唔错,无论喺冷热盘、海鲜刺身、甜品生果都好齐全,仲有朱古力喷泉同粉面档添! 特别系个西班牙烧猪,真系劲好食,厨师现场即切,个皮又脆,啲肉又香,值得encore! 甜品都做得几好,唔系平时一般平价自助餐𠮶啲胶胶甜品,同普通蛋糕铺买既差唔多!尤其个榴莲糯米糍,口感柔软烟韧,超重榴莲味,真系超好食! 个生日优惠除咗一人收费,仲有鲍鱼、鹅肝同生日蛋糕送!人均三百蚊都唔洗,真喺超抵lor~ 各位男朋友们,如果生日谂唔到同女朋友去边度庆祝,呢度绝对系一个超值之选!识do啦~🤨
去到第一印象喺楼底好卡高,装修唔错,环境阔落,坐得舒服!