2019-05-28 396 浏览
🐶+🐈:「We wanna 猜 to hide at 一番街🐶🐈⭕️」.鲗鱼涌真系块美食福地,今日就等我哋捐窿捐隙搜罗啲小店俾大家朝拜下喇 😽.要知道日本嘢真系食极都唔厌㗎🤩介绍返呢间「一番街」,唔好以为佢有成条街傍住好把炮,实际佢哋只系一间可以容纳大概10数人嘅小店舖。不过麻雀虽小,胜在食物款式多、老板制作用心、食物够地道🤗.新鲜试下🍱京葱烧玉子三文鱼鱼腩饭定食: 三文鱼腩胀卜卜、喺电光火枪追击下,三文鱼油更香更惹味;再配合京葱+紫菜饭,即时平衡返鱼油油甘香嘅口感🤤.最后饮埋个面豉汤, 真系忍唔住要90度鞠躬讲返句「阿哩加多🙆🏻‍♂️🙇🏻‍♂️」.总结评分:8.3/10番啅指数:⭐️⭐️⭐️⭐️🌟.
新鲜试下
总结