餐厅: 一幻拉麵
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-03-23 199 浏览
一直都好想试呢间拉面,每次都好多人排队99蚊套餐有拉面+小食+饮品,另有半价加叉烧同饺子我觉得佢个外卖套餐几抵食,但拉面,我谂点都系堂食好食过外卖北之极蕃茄虾汤拉面 (屯门限定)*个虾汤底比较竭身,虾味好浓,盖过左蕃茄味,不过有两片生蕃茄,俾我沉番热食都算有蕃茄味道*本身已经有一块叉烧,大小正常但偏薄,脂肪边位好淋但中间肉质一般*最惊喜系面酥,即系红姜天妇罗,酥脆姜粒,脆卜卜既姜味,好有咬感,一定要加,好正*配料仲有我最爱既粟米粒,正*拣左幼面,拉面份量都多,大满足札幌咖喱虾汤拉面 (季节限定)*个虾汤底都系比较竭身,但今次系咖喱味好浓,盖过左虾味,而且都几辣*本身无叉烧片,但有叉烧粒溏心蛋*溏心既卖相系好靓*大家都唔想食木耳同味笋,就拣晒溏心蛋,结果顶住个肚仔饺子 *味道一般,无咩特别男人竟然话下次要再黎试原味虾汤底,第一次听要encore既拉面,不过我个人就觉得之前有食过一间系更好既
一直都好想试呢间拉面,每次都好多人排队
99蚊套餐有拉面+小食+饮品,另有半价加叉烧同饺子
我觉得佢个外卖套餐几抵食,但拉面,我谂点都系堂食好食过外卖

北之极蕃茄虾汤拉面 (屯门限定)
*配料仲有我最爱既粟米粒,正
*拣左幼面,拉面份量都多,大满足

札幌咖喱虾汤拉面 (季节限定)
*本身无叉烧片,但有叉烧粒

溏心蛋
*溏心既卖相系好靓
*大家都唔想食木耳同味笋,就拣晒溏心蛋,结果顶住个肚仔

饺子
*味道一般,无咩特别