寂寞书店一直都系其中一间我最喜爱的打卡玩味餐厅。近圣诞再访 成间餐厅布置更有心思 充满住浓厚圣诞气氛🎄 📚烤大虾海鲜椰香喇沙饭 $128好有特色❤ 完美演绎将喇沙融入risotto 连豆卜 海鲜嘅元素都加埋入去。食落微辣 椰香味浓 大虾好新鲜 青口饱满带有少少酒味😋 📚黑松露大啡菇意大利面 $98足料之作 truffle非常香。意粉挂汁好creamy 仲有只juicy芝士焗大啡菇~ 📚开心果奶盖咖啡 $56 (lunch set 减$20)开心果奶盖超浓厚实!饮左几啖都饮唔到咖啡要拎枝饮管🤣 咖啡带微酸 奶盖可选择唔同奶。我拣左椰奶 好中意😋🥥 📚仲夏野莓沙冰 $56都有cheese foam! Mixed berries frappe 好rich 同足料 会饱肚🤣

📚烤大虾海鲜椰香喇沙饭 $128

📚黑松露大啡菇意大利面 $98

📚开心果奶盖咖啡 $56 (lunch set 减$20)

📚仲夏野莓沙冰 $56