2020-11-13 138 浏览
//黄店·红蕃茄Red Object🍅❤️//系铜锣湾唔想食咁heavy,想食粉面,最后揾咗呢间黄店试下佢个蕃茄汤底,酸酸地应该几开胃冇咁漏😝星期五晚都几多人排,我地都排咗起码大半个钟🙈餐厅座位唔多,用QR code点餐的😉·💛慢火澳洲和牛腱🥩 $72配蕃茄浓汤刀削面🍅🍅牛腱有四大块,厚切又够腍,好有牛味🐮蕃茄汤好杰,比想像中杰,好似原只蕃茄打蓉但感觉落咗好多香料,所以蕃茄味冇咁出,不过系好好饮嘅,见到好多客饮哂汤咁济😛😋我地都饮咗不少🤤刀削面略嫌唔够咬口,较为普通,冇出面个啲专卖山西刀削面咁带点烟韧有咬口·💛特级安格斯牛肩胛🥩 $70配蕃茄浓汤刀削面🍅🍅佢嘅牛肩胛份量都唔少,系烧过嘅,食落好香,又够大块,薄身,够腍够嫩,唔会太老😋个人比较钟意牛肩胛,因为烧过嘅牛更加香🤤·🌟呢间黄店唔错嘅,佢嘅蕃茄汤杰杰地带啲沙沙地嘅口感,钟意食蕃茄汤一定要试下,想支持好食嘅黄店呢间你都唔会失望🌝🍅
//黄店·红蕃茄Red Object🍅❤️//
💛慢火澳洲和牛腱🥩 $72
配蕃茄浓汤刀削面🍅🍅
牛腱有四大块,厚切又够腍,好有牛味🐮
💛特级安格斯牛肩胛🥩 $70
配蕃茄浓汤刀削面🍅🍅