2024-07-21 192 浏览
假日带朋友嘅狗狗去玩~发现原来湿地公园附近有间咁日系嘅餐厅😳最重要系pet friendly🐶🐱出面有露天位,但都欢迎狗狗进店🫶🏻大热天时人同毛孩都唔洗惊热死🤭🤭舖内比想像中阔落~日系木质装修打卡影相都好靓💜食物种类都几多选择~想食饱d定轻食都ok👌🏻我哋仲唔觉意拣咗牛角包全餐🤣🤣🤣(太爱牛角包了吧?!)💜All Day凯婷早餐牛角包松脆~必须要赞炒蛋炒得好靓好滑🤤真系觉得蛋系all day嘅主角🤣烟肉亦煮得唔会太油💜黑松露炒蛋配牛角包配田园沙律超大份量😳😳估唔大会咁大份~黑松露fans必点💜蒜香白酒煮蚬调味有层次好味~蚬肉够大只👍🏻💜西牛呢个牛角包再升一个层次🤩因为有炸过加埋焦糖蜂蜜~另外仲有cream同雪糕一齐食,我呢个甜品控超爱🥰💜白桃贵妃龙井💜白桃梳打

💜All Day凯婷早餐

💜黑松露炒蛋配牛角包配田园沙律