餐厅: 真味鮮廚
资讯:

2018-06-21 433 浏览
5个金花妈妈,玩完济州岛之旅!相约相聚饮茶又吹吹水了,去边间可以坐得耐又有茶水饮!原来呢间下午茶我未食过,于是大家就下我来饮了,下午茶不太多人就最好不过了,等了两个字就有位,太好了,坐低吹一论都未叫茶饮哈!大家都系讲紧济州岛之旅嘢!C9就系咁喇😂😂都系介绍下点左咩点心先😀樱花虾煎薄撑够香口鲍汁凤爪卖相有点惊吓味道一般豉蒜煎酿孖宝青辣椒有点辣黑金流沙包哗,呢个正黑松露野菌饺呢个豉汁蒸排骨/潮式糯米卷一般般香煎虾米肠有点硬千层姜汁糕姜味太浓银萝千丝酥/紫心香芋丸千丝酥太咸紫心香芋丸好松口重有5粒添每人一粒鲜竹牛肉球

樱花虾煎薄撑
够香口