2019-09-19
元朗鸡地不嬲都多美食,今日同屋企人出嚟食饭,佢哋非常钟意食海鲜,唔想去酒楼,所以就带咗佢哋呢濠客蒸海鲜到食靓海鲜啦!以咁多海鲜黎讲,呢个价钱绝对合理!尤其系每样海鲜都好新鲜!黄金套餐 奄蟹仔嘅膏都劲多!蒸熟咗就更加吸引啦!啲精华滴哂落去啲粥到!超期待煲粥!呢只膏蟹未蒸熟都已经超吸引!啲膏多到爆出黎!蒸熟咗超吸睛!老豆都忍唔住哗咗一声!啲膏好香好实,劲新鲜!厨师好好咁帮我地分开咗蟹壳同蟹身,好易食!蒸龙虾肉质结实!鲜甜!加少少鼓油已经超好味!各种贝壳类海鲜蛏子好甜呀! 象拔蚌好味到连唔钟意海鲜嘅男朋友都赞不绝口呀!元贝熟成度啱啱好,侍应一站式服务,连时间都控制得好好唔会浪费咗食物嘅新鲜美味!海虾其实都好好味,好弹牙,不过比起其他海鲜真系被比下去了收尾仲有蔬菜篮!奇怪嘅系其他餐厅对最后上嘅蔬菜唔会太在意,但呢间嘅蔬菜真系样样都新鲜,好味!抢住黎食绍菜!最后重头戏系瑶柱南瓜粥,所有海鲜嘅精华都跌晒落煲粥到,唔使加调味已经正到晕呢间值得冇屋企人去食!每蒸一样野都好似有惊喜咁,又唔担心啲海鲜熟得济!正过去酒家食!
以咁多海鲜黎讲,呢个价钱绝对合理!尤其系每样海鲜都好新鲜!
呢只膏蟹未蒸熟都已经超吸引!啲膏多到爆出黎!
蒸熟咗超吸睛!老豆都忍唔住哗咗一声!
蒸龙虾肉质结实!鲜甜!加少少鼓油已经超好味!
海虾其实都好好味,好弹牙,不过比起其他海鲜真系被比下去了
呢间值得冇屋企人去食!