2015-01-24 1281 浏览
史提芬周出咗名沟女无数,系所有男人嘅眼中钉。呢日就用优雅嘅体态散发出诱人魅力,所有少女难以抗拒。哈,呢日收工又约咗班朋狗友食放题,成班麻甩就梗系起势食啦~至好笑系佢地收费好平,一个人围番旧几水,啲嘢食都系有头虾,带子,三文鱼,我地实食穷佢!我呢对叫人心碎嘅眼睛,无论几冷傲嘅囡囡,都会俾我温柔嘅眼神所融化!呢间元朗喺牛扒隔离,都叫易揾!我地最中意食生冷嘢,好似呢啲刺身,元朗无理由成日出尖沙咀旺角食放题,元朗又平又抵食,就系呢度,我啲波友话嘅。有头最紧要,有啲个黑就唔好食,反正唔会漏单,几好食!希零鱼都唔错,有鱼味,有甜,又够鲜~男人的浪漫,饭气到肚~叫咗花之恋,三文鱼,油甘鱼,和牛,其实啲饭太细粒,叫多三碟先至够饱。同埋啲鱼生好闪,好新鲜!!!鲍鱼,正,多汁,多到爆,奶一奶,鲜甜无比,三文鱼咬一咬,都好有口感~最钟意冰底大大份,1会太细件,咁样先正架!木鱼烤茄子,好食㖞,甜得黎啲酱几过瘾!食啲雪米糍,食够8粒回本,你知啦,来货好贵~粥又系饭气,我觉得热咗啲,我啲FD子就还OK,因为粥要趁热食!带子粟米又是系回本位,最好就系多多嚟,密密送~咁就又弹牙又可口嘅带子,入口弹牙到爆~天妇罗叫咗蟹

最钟意冰底大大份,1会太细件,咁样先正架!
木鱼烤茄子,好食㖞,甜得黎啲酱几过瘾!
食啲雪米糍,食够8粒回本,你知啦,来货好贵~
天妇罗叫咗蟹棒,南瓜,同大量蕃薯,呢度啲天妇罗系超过好食,同出面唔同,呢度做到热同脆,真系几难得~呢D先系真汉子呀~
烤芝士鱼饼,点解要叫?因为真系好很好味啰~我最钟意食,无错,因为鱼又弹牙,芝士味又浓,一绝~
至于呢个海鲜咖哩乌冬,真系好正架!出面食都要旧水,呢度又有乌冬,又多海鲜,有蚬呀,都几鲜甜!
2015-01-21
庆祝纪念