屋企两老表示好想食中式乳猪,平时去饮先有机会食1 - 2 旧,根本就唔够喉😕 所以我就上网揾有提供乳猪嘅中菜馆,俾我揾到呢间金兜,就决定带佢地嚟试试佢😋🐷餐馆位于一楼,要搭一层䢂上去,入面装修保留怀旧嘅中菜馆特色同埋好干净。(例)金兜记即烧乳猪 $268乳猪皮烧到脆卜卜,而且啲肉都好多,平时食第二度嘅乳猪得浸皮好少肉,但呢度就一啲都唔手软,配埋必点嘅酱汁同夹住块包食,好食到想叫多碟🥹下次嚟食会嗌半只,唔系唔够食呀🥲翡翠野菌炒龙趸球(孖宝) 跟住之后我地叫咗个孖宝,有唔同菜俾我地拣,因为我哋想食鱼,所以第一款拣左龙趸球,龙趸片肉质弹牙,西芹口感爽脆,好食👍🏻😋沙溪烧米鸭(半只)(孖宝) 孖宝total $398 ,有半只鸭同龙趸球,真系好抵食🥹米鸭份量好多,而且好入味,点埋下面啲酱,好好𩠌饭🤤附送凉粉 $免费好钟意去一啲会送糖水嘅酒楼🤭够晒特色同埋怀旧,今次佢送凉粉,大热天时食,fit 哂!😍总括而言,两老都十分满意,下次一定会再嚟帮衬🫶🏻

(例)金兜记即烧乳猪

(例)金兜记即烧乳猪 $268

翡翠野菌炒龙趸球(孖宝)

翡翠野菌炒龙趸球(孖宝)

附送凉粉

附送凉粉 $免费
好钟意去一啲会送糖水酒楼🤭够晒特色同埋怀旧,今次佢送凉粉,大热天时食,fit 哂!😍

总括而言,两老都十分满意,下次一定会再嚟帮衬🫶🏻
2023-05-22
(例)金兜记即烧乳猪