2022-09-27 132 浏览
终于有机会试到bookmark 左好耐既和牛丼😍位置都算几隐蔽但𠮶日都等左差唔多一个钟🤓佢地既特色就系师傅喺上菜既时候会好有气势咁摆出一个好型既pose俾客人影相📸️终于可以朝圣下:🍴和牛丼🥩 $180推荐⭐️上枱已经闻到一阵炙烧既香味~用上尾崎和牛🇯🇵份量都多🤩粉嫩既和牛入口即溶口感嫩滑😳而且充满油脂香😛再混埋蛋黄就更加滑溜滋味🥰饭嘅调味亦岩岩好🤪酱汁唔好过咸😚三样食材一啖过食真系无得输!🍴特制和牛沾面🍜 $150沾面可以选择冷或热盛🔥我就拣左冷盛🧊沾面材料有两大块和牛、溏心蛋、笋、紫菜同埋椰菜🥬和牛肉味十足入口即溶😍沾面汁极浓稠仲有好多牛肉粒😏重口味人士一定钟意🤤面条好弹牙挂汁👍🏻不过有个地方可以改善就系佢既紫菜唔够脆🤫相比之下都系和牛丼更有惊喜😽整体来讲,味道不错值得一试😌食物选择贵精不贵多😈呢到系采用自助购票机🛒餐厅只有10个座位🪑而且全部都系吧枱来🍽客人可以近距离见到师傅既烹调过程😎但性价比唔算好高因为整体份量偏少🤣试过一次就够!📍Mashi No Mashi 湾仔爱群道32号爱群商业大厦地下1B号舖

🍴和牛丼🥩 $180

🍴特制和牛沾面🍜 $150