2022-10-03 190 浏览
星期五咁开心又要揾好西食今次黎到湾仔楼上嘅法国餐厅见到好多好评话佢既牛唔错今次就黎试下😍Boston Lobster French Barley Risotto🧡 系我今餐觉得最好味既一道菜 波士顿龙虾配意大利饭已经好正 佢上面仲加埋Japanese A4 Wagyu Carpiccso 更加提升呢道菜既层次 牛味好香 而且意大利饭既口感好好👍Roasted Slow Cooked Japanese A5 Rump🧡 卖相超级吸引 店员配上高汤仲有芦笋等既配菜 非常好味另外仲叫咗两个side dishes 一个系Baby vegetables 但我本人唔系好钟意食红菜头所以就麻麻仲有一个French fries 份量超多店员话喺上面撒上樱花虾盐嘅但我就比较钟意原本嘅薯条味道而佢呢度嘅薯条都炸得好唔错最后当然唔少得甜品叫咗一个芒果嘅雪葩 意料之外又几好味 个底有粒粒再加上少少芝士 整体味道几好总括嚟讲呢间餐厅嘅质素都唔错环境气氛几好店员上菜嘅时候都会介绍返👍
星期五咁开心又要揾好西食
今次黎到湾仔楼上嘅法国餐厅