2023-07-29
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🌮🌮🌮🌮🌮🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥢 Carne Asada Taco $30 🆙细细块嘅牛肉煮得非常软腍,面头仲加咗芫荽同洋葱,用玉米饼包任食口感非常丰富😆🥢 Camarones Taco $35 🆙虾肉非常爽滑,配埋菠萝汁同菲达芝士好清爽开胃😍🥢 Veggie Quesadilla in Tamarino in Chipotle Sauce $88 🥦 🆙墨西哥馅饼可以拣配鸡/猪/牛或者素菜🤪。我地拣嘅拣食Version有满满嘅芝士同甜椒,加埋碟边嘅牛油果酱同Sour Cream劲饱肚👍🏻🥢 Chicken Burrito $128 🆙本身见到墨西哥馅饼已经觉得好大份,点知原来墨西哥卷饼先系打大佬😂半个已经好重身,入面有豆有饭,仲要下面配有一大堆薯片🫡不过真系非常好食!😍😍🥢 Sweet Potato Fries $68 🆗略嫌炸得有少少过火,不过都相当脆口嘅😳🥢 Chocolate Lava Pudding $88 🆙除咗主角心太软之外,仲有Brownie、士多啤梨同雪糕🤩Share食一份啱啱好😊
🥢 Carne Asada Taco $30 🆙
🥢 Camarones Taco $35 🆙
虾肉非常爽滑,配埋菠萝汁同菲达芝士好清爽开胃😍
🥢 Chicken Burrito $128 🆙
🥢 Sweet Potato Fries $68 🆗
略嫌炸得有少少过火,不过都相当脆口嘅😳