2020-05-13 3673 浏览
因为之前试咗呢间舖头嘅海南鸡饭 同饮咗佢嘅汤 觉得几好食好饮 仲要唔贵 所以今日就再次帮衬 不过就想试下佢嘅其他餐睇完餐单之后就用咗whatsapp落单外卖今次试咗嘅系印尼炒饭 $50 入面有一只太阳蛋 两串沙爹鸡串 少少酸青瓜 同少少虾饼炒饭入面主要嘅配料有 麦豆 虾米 同鸡肉粒 食落有香料嘅味道 唔知点解仲好似几有虾味 不过就有少少油 都算合理 但配住啲酸青瓜嚟食咬完一嚿再食就好似无咁油 有少少少微辣 整体都唔错 而鸡串就每一啖都有好浓厚嘅香料味 而放系饭盒入面果阵个头就点住些少沙嗲酱 美中不足嘅系虾饼食落唔脆 感觉就好似有啲“通风”咗咁嘅感觉 麻麻地有机会可以再试下该舖头嘅其他嘢 对于要求唔高嘅我性价比极高 属于价廉物美 $50而言直头系无得弹 如果有埋汤饮就perfect了

所以今日就再次帮衬 不过就想试下佢嘅其他餐
睇完餐单之后就用咗whatsapp落单外卖

美中不足嘅系虾饼食落唔脆 感觉就好似有啲“通
风”咗咁嘅感觉 麻麻地

印尼炒饭

2020-04-28
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
  • 印尼炒饭