2023-06-23 134 浏览
上星期同朋友去咗湾仔食意大利semi lunch buffet。餐厅由意大利人经营,餐厅装修气派十足,景观一流。  餐厅半自助午餐由$348起,主菜每星期会有不同款式。 ALL YOU CAN EAT前菜有好多种类,可以喺出面夹。有海虾、青口、蚬肉、巴马火腿、沙乐美肠、水牛芝士、烧茄子、八爪鱼沙律、蛋批等等。特别钟意水牛芝士同蛋批。DAILY HOT EARTHY SOUP MAIN COURSERoasted Pork Chop With Rosemary & Garlic Sauce $428猪扒卖相好靓,好贴心预先将猪扒切件。猪扒肉质粉嫩,脂肪较少。入口唔嚡口,配埋Rosemary Garlic Sauce 几特别。 Tagliolini Pasta With Black Summer Truffle & Soft Runny Egg $468 我就叫咗自家制黑松露配流心蛋黄手工意粉。黑松露即刨香气十足,意粉蛋味浓郁,有咬口。流心蛋捞埋意粉食层次丰富。 Drinks最后叫咗Cappuccino,大满足。

餐厅半自助午餐由$348起,主菜每星期会有不同款式。

ALL YOU CAN EAT

DAILY HOT EARTHY SOUP

MAIN COURSE

Drinks
最后叫咗Cappuccino,大满足。