2022-12-04
平时返工放假都会经过呢间尚梦•茳煳,一直想试好耐,早排装修后以全新形象示人,环境更舒适,座位更舒服,冷气更充足,洗手间更雅致,今晚一于同屋企人一齐去食啦☺️🌟海底椰雪梨炖赤肉汤 ($78/位)天气突然又冻左劲多,叫左个炖汤暖胃就最好不过,海底椰炖雪梨够哂滋润,而且有个蜡烛台保温👍🏻👍🏻👍🏻🌟石榴果干糖醋咕噜肉 ($128)妈咪最钟意食既咕噜肉,份量都几多,炸粉都几薄,外脆内软既口感送饭一流💯🌟美极香煎龙趸球 ($298)平时我怕鱼骨所以好少系出面食鱼,呢个龙趸球啖啖肉就啱哂我啦,肉质厚实,鲜味十足🌟茳煳炒饭 ($112)主食就拣左店员推介既茳煳炒饭,系大厨既拿手炒饭,炒饭好干身而且粒粒分明,加左茶瓜、咸蛋黄、提子干等配料,更觉开胃💯另外佢地冬日限定皇牌推介既红烧牛脸颊肉,外脆内软,震撼味蕾,下次再encore要试下先得😚
🌟海底椰雪梨炖赤肉汤 ($78/位)
🌟石榴果干糖醋咕噜肉 ($128)
🌟美极香煎龙趸球 ($298)
🌟茳煳炒饭 ($112)