2024-01-18
🦞午餐性价比🦑:🟢🟢🟢🟢⚫🥞美食体验🧇:湾仔旋转餐厅。食得耐系真系有少少晕晕地。野食几好食,甜品都多,最好食系点心📸打咭体验📸:因为系自助餐,所以想影最靓的相,一定系甜品区,尤其系全新未比人拎过既蛋糕影起黎最好睇。另外餐厅可以影下缩时,FEEL下佢真系系度转紧。系几值得带个手机脚架去玩下。朱古力塔我几钟意,不过都系影一两张相够了。🍳食物搭配🍳:食物就正正常常啦,无乜海鲜,所以要食回本系无可能的。好好咁食啲钟意食既野就算吧。值得食既我已经影哂相了。我个人系唔钟意食自助餐的,好似乜都比你食咁,但其实一大半你根本就唔想食,个胃口都无咁大。如果唔系公司请,我系点都唔会去食的,对我黎讲性价比太过低了。但我相信对其他钟意食自助餐既人黎讲,佢系值得黎既