2023-02-19 1438 浏览
好耐之前食过下午茶,今次食早餐。呢间系新生精神康复会经营嘅社企 ,330是「身」「心」「灵」嘅意思。约咗朋友返工前早餐聚一聚,可以坐得耐又倾到计,就试吓呢间。八点到佢哋刚开门,朋友拣咗有机姜黄厚多士配jam,我拣咗三色意大利香草包,QR code 手机点餐。我冇问朋友好唔好食,见佢个多士真系好黄!我个意大利香草包味道清新,三色系 avocado paste/tuna mayo/egg mayonnaise,绝对饱肚又健康!其实我要 black coffee,唔知系店员搅错定朋友落单拣错,我冇深究因为我乐意照饮唔会浪费,而且店员好有心机拉花!希望下次早返工可以试吓佢其他早餐。
三包香草包早餐
早餐