2025-01-09
🫧今日放工同男朋友去咗湾仔食嘢!🥰呢间已经食过几次啦,但大时大节就会encoreee😆😆食物质素几唔错,啱啱好嘅份量同舒适嘅环境🥳劲有feel好有气氛,啱晒庆祝🎀🫰🏻我哋今日拣咗✨DELUXE DRY – AGED SELECTION呢个set,劲丰富!而且前菜食完可以再添,唔惊食唔饱👍🏻😚😚✨季节沙律沙律新鲜爽口🥗,味道清新‼️🥰✨酱油盛合酱油盛合有酱油虾同酱油带子,虾肉鲜甜多汁🦐,带子嫩滑,超正👍🏻😋✨生牛肉他他牛肉新鲜🐄,捞埋蛋黄🍳、蒜蓉、泡菜、松子仁等,非常韩式🇰🇷,而且非常好味👍🏻💓✨熟成美国肉眼店员会帮手烧,好专业😍😍,唔惊自己烧会浪费左啲食材😂😂!肉眼熟成得啱啱好,肉质鲜嫩🥩,咬落去肉汁四溢💦,真系一流,配上盐🧂或者酱油,味道更加升华🚀✨海鲜煎葱饼煎得香脆,里面包住嘅海鲜🌊同葱🧅等,口感丰富,真系煎得好好味!🥳✨水冷面劲清爽嘅水冷面🍜,如果喺炎热嘅天气中食特别舒服,搭配酱汁非常开胃😎✨海鲜汤汤底鲜美,海鲜味十足,又有蚬同虾,饮落去暖心又暖胃,而且辣度十足🌶️🥵,好有韩式风味🤩✨柑橘梳打清新嘅柑橘味道🍊,饮落去好解腻🥰🥰✨青柠梳打青柠味道清新🍋🟩,饮落去唔会太甜😎
✨季节沙律
沙律新鲜爽口🥗,味道清新‼️🥰
✨酱油盛合
✨生牛肉他他
✨熟成美国肉眼
✨海鲜煎葱饼
✨水冷面
✨海鲜汤
✨柑橘梳打
清新嘅柑橘味道🍊,饮落去好解腻🥰🥰
✨青柠梳打
青柠味道清新🍋🟩,饮落去唔会太甜😎