湾仔有一间我好钟意嘅火锅店推介《春宵》✨✐. 好味程度: 🌟🌟🌟🌟🌟✐. 回访指数 : 🌟🌟🌟🌟🌟✐. 推介指数: 🌟🌟🌟🌟🌟我同朋友叫左呢个✨鲍鱼花胶鸡汤✨,不得了真系好足料!汤底好清甜,仲有好多鲍鱼同花胶系底可以食,同埋啲鸡都食得,仲系嫩滑的!✨鲜鸡肠✨呢到鸡肠都处理得好干净,一啲腥味都唔会有,十分之新鲜!✨飞驒和牛西冷✨飞驒和牛西冷食落比一般和牛更为浓郁,肉质超细软嫩,真系意想不到!✨济洲猪梅肉✨济洲猪梅肉有肥有瘦,仲有筋,呢个部份系猪肉入面最嫩,打边炉必备!✨麻辣手撕鸡✨一定要试麻辣手撕鸡呀👍!鸡肉香味丰富,完全吸收咗麻辣滋味😍。好弹牙,咬落去肉汁喷出,真系超开胃🎉。每一啖都好滋味,辣得刚刚好,仲有个香麻嘅独特口感,你食过就会知有几好食,真㗎系太吸引啦😋!无论一个人食🍽,定系同朋友分享👭,都系超级适合。加上随餐附上嘅酱料都好match,顿时变得更开胃😁🔥。每次食完,都令人有饱腹感,而且心情都会变得好好,就系咁够劲🥳。朋友,一定要一齐嚟试吓麻辣手撕鸡👏,你就会知味道有几正🎊!
湾仔有一间我好钟意嘅火锅店推介《春宵》✨

✐. 好味程度: 🌟🌟🌟🌟🌟
✐. 回访指数 : 🌟🌟🌟🌟🌟
✐. 推介指数: 🌟🌟🌟🌟🌟
✨鲜鸡肠✨
呢到鸡肠都处理得好干净,一啲腥味都唔会有,十分之新鲜!
✨飞驒和牛西冷✨
✨济洲猪梅肉✨