呢间Cafe系今年先新开业,不过成日喺IG都见到佢纵影。最有印象系门口嘅韩式梯级设计,仲有店内粉蓝x白色Tone嘅装修🩵🤍,成个氛围都好宁静🍀,好舒服。呢度偏向轻食为主,有Croffle、自家制Bagel同Scone🥯,亦有几款主食选择。简单嗌杯咖啡坐低慢慢倾偈都得☕️,所以好啱Tea Time嚟坐吓。🩵 明太子海胆汁蟹肉意粉 $148呢个意粉系唔会伏嘅选择。啲酱超挂面,整得好入味、好Creamy,意粉嘅质感都啱啱好。估唔到呢度主食都整得唔错,呢个系推介要嗌🙌🏻!🩵 士多啤梨牛奶麻糬窝夫 $128Cafe一定要有打卡甜品,锁定嗌Croffle🥐!士多啤梨大大粒好清甜,牛角包窝夫即叫即烘好脆口,但嫌略价钱有啲偏贵🤏🏻,不过打卡嚟讲都好有Value嘅。🩵 蔓越莓英式松饼 $38呢度好出名仲有佢哋自家制嘅Bagel同Scone,选择都有好多款。店员就推介呢款Cranberry Scone畀我,有惊喜啵😳!质感绵密劲饱肚,但又几松软✨,食落好香口,一场嚟到值得要试吓💁🏻‍♀️🩵 Latte $50🩵 Iced Latte $44 咖啡冻热都整得好唔错拉花整得好靓😍💡 提提大家:下午茶时段过嚟嘅话,

🩵 明太子海胆汁蟹肉意粉 $148

🩵 士多啤梨牛奶麻糬窝夫 $128

🩵 蔓越莓英式松饼 $38

🩵 Latte $50
🩵 Iced Latte $44
咖啡冻热都整得好唔错
拉花整得好靓😍

💡 提提大家:下午茶时段过嚟嘅话,出Post同Tag返餐厅IG就可以🌟$78 换购士多啤梨牛奶麻糬Croffle🍓或者香蕉朱古力Croffle🍫 (原价$128),抵食好多㗎💁🏻‍♀️!